



## Joint Symposium

## Systems Biology of Host-Pathogen Interactions

February 18, 2021 8:30am PST/11:30am EST

8:30am	Welcome by Adolfo García-Sastre and Kristian Andersen	10 min
8:40am	Caroline Atyeo Ragon Institute of MGH, MIT and Harvard "Compromised SARS-CoV-2-specific placental antibody transfer"	20 min
9:00am	Laura Martin-Sancho, PhD SBP Medical Discovery Institute "Mapping the cellular restriction to SARS-CoV-2"	20 min
9:20am	Xiang Ji, PhD Tulane University "Divergence time estimation with Hamiltonian Monte Carlo and ratio transform"	20 min
9:40am	Lisa Miorin, PhD Icahn School of Medicine at Mount Sinai "Evasion of the Interferon-mediated Antiviral Response by SARS-CoV-2"	20 min
10:00am	Break	30 min
10:30am	Laura Hughes, PhD Scripps Research Institute "Outbreak.info: data sharing in the midst of a pandemic"	30 min
11:00am	Keynote: Galit Alter, PhD Ragon Institute of MGH, MIT and Harvard "Developing OMICs for the humoral immune system"	60 min
12:00pm	Break	30 min
12:30pm	Adolfo Garcia-Sastre, PhD Global Health and Emerging Pathogens Institute and Icahn School of Medicine at Mount Sinai "Drug repurposing for COVID-19 through a proteomics lens"	30 min
1:00pm	Karthik Gangavarapu Scripps Research Institute "Genomic epidemiology to elucidate early transmission of SARS-CoV-2 in the United States"	20 min
1:20pm	Kelsey Haas Gladstone Institute and University of California, San Francisco "Global Proteomics Approaches Identify Essential Influenza A Virus Protein Interaction and Signaling Nodes"	20 min
1:40pm	Happy Hour / Open Discussion	50 min